BRW Group | Careers

Bijzondere propositie waarin de mensen het verschil maken

Ben je starter of professional in corporate finance en op zoek naar een bedrijf waar jouw kennis, kunde en persoonlijkheid de ruimte krijgen? Ben jij flexibel en schuw je het niet om hard te werken om het gewenste resultaat te bereiken? Dan pas je wellicht in het team van Boer & Croon Corporate Finance.

De mensen zijn hét onderscheidende vermogen van Boer & Croon Corporate Finance. De kwaliteit en diversiteit van onze medewerkers zijn bijzonder te noemen. Eigenschappen die wij waarderen in onze collega’s zijn resultaatgerichtheid, analytisch vermogen, flexibiliteit en een sterke drive om te excelleren.

Ruimte voor ontwikkeling
Vanuit dit profiel krijgt iedereen de ruimte om verantwoordelijkheden op te pakken en zich verder te ontwikkelen. En zichzelf te zijn. Onze informele werksfeer en ‘platte’ organisatie dragen daaraan bij. Het brede pallet van disciplines en persoonlijkheden dat hierdoor binnen Boer & Croon Corporate Finance aanwezig is, maakt dat wij erg trots zijn op ons team.

Bijzondere propositie
Binnen ons werkveld hebben wij een bijzondere propositie vanwege onze onafhankelijkheid en omvang. Doordat wij niet verbonden zijn aan een accountancyfirma of bank zijn wij volledig onafhankelijk en hebben wij maar één belang: het creëren van optimale waarde voor onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze omvang. Klein genoeg om vrij te zijn van onnodige formele structuren, groot genoeg om omvangrijke projecten aan te kunnen en verschillende specialismen binnen ons bedrijf te waarborgen.

Geïnteresseerd?
Wij zijn altijd op zoek, op alle niveaus, naar de meest getalenteerde mensen om ons bedrijf te versterken. Herken jij je in bovenstaande? Dan is een carrière bij Boer & Croon Corporate Finance wellicht iets voor jou. Neem contact om nader kennis te maken.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.