Egon Zehnder | Careers

Willis Towers Watson is een vooraanstaande wereldwijde consultant en broker die organisaties over de hele wereld helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden.

Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 39.000 werknemers in meer dan 120 landen. Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te maken tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.

Betrokkenheid en diversiteit
Wij hechten veel waarde aan alle Willis Towers Watson medewerkers, we respecteren hun individualiteit en hun unieke eigenschappen. We streven naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt, en zetten ons in om onze medewerkers te helpen zich te ontwikkelen en hen carrièremogelijkheden te bieden. Het is onze intentie om met een gevarieerd personeelsbestand een veilige werkomgeving te creëren die gericht is op betrokkenheid en diversiteit, verrijkt door onze mensen, onze klanten en de omgeving waarin we actief zijn.

Werken bij Willis Towers Watson geeft je de mogelijkheid een carrière op te bouwen in een dynamische en betrokken cultuur.

 

Egon Zehnder | News